Salon de infrumusetare

Mai mult decat un salon de infrumusetare obisnuit, Salonul Beauty reprezinta un concept de succes in domeniul esteticii, unde calitatea, stilul si rafinamentul sunt principiile cele mai importante, dedicate infrumusetarii. Si pentru ca imaginea clientilor nostri ne reprezinta, aici vei primi intotdeauna mai mult decat servicii profesioniste, executate corect. Aici vei sti ce ti se potriveste cel mai bine, vei primi intotdeauna cele mai bune sfaturi in care sa ai incredere, iar atmosfera relaxanta, caldura si respectul cu care vei fi tratata, vor face dintr-o vizita obisnuita intr-un salon de infrumusetare, o experienta speciala.

Te vom rasfata cu servicii complete de coafura-frizerie, frizerie pentru copii, manichiura-pedichiura clasica sau nail art, cosmetica si machiaj, tratamente corporale si faciale moderne, masaj. Produsele de cea mai buna calitate si echipa tanara, cu pregatire profesionala riguroasa, vor asigura lucrari de calitate, la nivelul celor mai variate exigente.

Coafura, frizerie

Asimetric sau natural? Pixie, bob sau lung? Angelic sau rebel? Sunt doar cateva din dilemele care suntem convinsi ca-ti dau tarcoale atunci cand te apropii de oglinda cu gand sa schimbi ceva la parul tau.

Frizerie copii

Cum iti ajuti copilul sa treaca peste frica tunsului? Stim ca multi copii mici refuza sa fie tunsi si incep sa planga la vederea foarfecelor. Acestora li se face frica de ele si de mediul necunoscut din salon. Cititi detaliile si vedeti cum putem rezolva aceasta problema.

Manichiura, pedichiura, unghii false

La o femeie "manichiura" poate însemna atât propria îngrijire a unghiilor cât si o vizita la salon, iar de aici lucrurile se complica: manichiura, simpla, manichiura spa, unghii false, picturi pe unghii, etc.

Servicii de cosmetica

Am intalnit femei care se jura ca nu merg la cosmetica, spun ca nu au trecut niciodata pe acolo. Ca au un ten perfect, care nu are nevoie de nicio cosmeticiana. Am intalnit femei care incearca sa te determine sa nu mergi la cosmetica pe motiv ca "nu e bine".

Masaj

Inca din cele mai vechi timpuri practica masajului reprezinta o conditie esentiala in armonizarea starii spirituale cu conditia fizica. Organismul functioneaza ca un mecanism complex, in care starile mentale si afective se reflecta asupra corpului fizic, si invers.

Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto

 

Cod anti-spam