Servicii de cosmetica

Am intalnit femei care se jura ca nu merg la cosmetica, spun ca nu au trecut niciodata pe acolo. Ca au un ten perfect, care nu are nevoie de nicio cosmeticiana. Am intalnit femei care incearca sa te determine sa nu mergi la cosmetica pe motiv ca "nu e bine". Nu se stie prea bine de ce, dar asa recomanda ele. Fara nuante, fara exemplificari, fara detalii.

 

Cosmetica

Eventual, pot sa povesteasca despre cum au incercat mai demult, la un salon si a iesit totul foarte prost, au avut bube mari, mici, roz, rosii albe si galbene, au scapat de napasta numai dupa luni in sir de plansete, acatiste si blesteme. Adevarul este ca daca alegi o cosmeticiana nepriceputa care sa nu cunoasca meserie, care sa iti faca mai mult rau decat bine, mai bine le urmezi sfatul.

Si totusi, cum alegi cosmeticiana? Dupa recomandari, evident. De cele mai multe ori, o cosmeticiana buna nu e ieftina. Nu te zgarci atunci cand mergi la un tratament facial. Daca e scump, iar tu esti studenta, mergi mai rar. Nu exista nicio regula de genul: daca un tratament facial e scump, e si eficace. Tocmai de aceea, mergi pe recomandari. Nici acestea nu au cum sa fie 100% sigure, dar rata de succes e destul de mare.

Machiaj

Daca poti, e bine sa mergi la tratamentul facial nemachiata. Ca sa te demachieze temeinic, ii ia vreo zece minute, timp, pe care mai bine il foloseste pentru tratamentul in sine: extractie sau masaj. Te va demachia si daca nu ai niciun strop de make-up pe fata (asa scrie la carte), dar ii va lua mult mai putin. Daca e o tipa vorbareata si tie iti displace profund acest aspect, roag-o sa te lase sa dormi in timp ce iti face tratamentul.

Acum, la final, iata ca va spun si varianta mea la intrebarea de ce mint femeile si nu recunosc faptul ca merg la cosmetica: sa se dea interesante. DA! Sunt si femei care nu merg DELOC la cosmetica dar nu despre ele e vorba aici.

 
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto

 

Cod anti-spam