Academia Beauty

Din pasiunea si daruirea pentru estetica, si din dorinta de a impartasi din experienta noastra, Academia Beauty ofera tot ce este mai bun in procesul de instruire in domeniul infrumusetarii, avand ca principal scop formarea profesionala de calitate. Fie ca esti la inceput de drum si ai nevoie de consiliere, sau doresti sa-ti cladesti o profesie de success, fie ca esti deja un profesionist si vrei sa te perfectionezi, sau pur si simplu sa tii pasul cu noutatile in domeniu, te invitam sa participi la cursuri de infrumusetare oferite de expertii nostri.

Curs manichiura, pedichiura clasica

Mainile sunt adesea considerate cartea de vizita a fiecarei persoane, iar o manichiura ingrijita, speciala poate deveni accesoriul ce completeaza perfect orice tinuta. Desi cu aproape un secol in urma manichiura si pedichiura nu erau o practica obisnuita in randul femeilor, in timp perceptia asupra frumusetii si feminitatii s-a schimbat radical.

Curs frizer

Intr-un context social in care aspectul exterior al fiecarei persoane influenteaza crearea primelor impresii, indica statutul social, genereaza incredere si respect de sine, barbatii devin si ei tot mai preocupati de acest aspect si tind sa apeleze tot mai des la diferite trucuri de a-si pune in valoare calitatile.

Curs coafor

A avea un par frumos si ingrijit presupune mai mult decat o simpla tunsoare, aleasa la intamplare sau o culoare total nepotrivita. A avea un look in tendinte, dar care sa se si potriveasca cu trasaturile sau stilul tau de viata.

Curs coafor stilist

Stilistul coafor este specialistul care se ocupa de infrumusetarea si coafarea parului, aplicand diferite metode si tehnici specifice. Pe langa activitatile de coafor, hairstylistul este pregatit profesional pentru a crea stilul personal al fiecarui client in parte.

Curs stilist protezist unghii

Stilistul protezist de unghii este specialistul care se ocupa de infrumusetarea unghiilor, prin aplicarea diferitelor tehnici, de la manichiura clasica, pana la cele de reconstructie cu gel.

Curs Masaj

Inca din cele mai vechi timpuri practica masajului reprezinta o conditie esentiala in armonizarea starii spirituale cu conditia fizica. Organismul functioneaza ca un mecanism complex, in care starile mentale si afective se reflecta asupra corpului fizic, si invers.

Curs Cosmetica

Frumusetea va fi intotdeauna la moda! De multe ori, un aspect placut si ingrijit poate face mai mult decat orice alt accesoriu.

Curs Machiaj

Machiajul de calitate este cel care incununeaza cu succes arta infrumusetarii, desavarsind un look perfect. Un machiaj reusit defineste stilul propriu si exprima bunul gust si rafinamentul persoanei care il poarta.

 

Cod anti-spam