Curs masaj

Inca din cele mai vechi timpuri practica masajului reprezinta o conditie esentiala in armonizarea starii spirituale cu conditia fizica. Organismul functioneaza ca un mecanism complex, in care starile mentale si afective se reflecta asupra corpului fizic, si invers. Intr-o societate imperfecta, cu o dinamica solicitanta, stresul reprezinta adesea cauza oboselii fizice si psihice, a multor boli sau chiar a anxietatii si din pacate resursele pentru a lupta impotriva acestui factor negativ sunt reduse. Totusi, masajului de diferite tipuri ramane in continuare una dintre cele mai larg raspandite practici.

In aceste conditii, un curs de masaj devine util atat persoanelor care doresc sa aduca o schimbare semnificativa starii de confort personal prin relaxare, sanatate sau revitalizare a starii generale, cat si celor care doresc sa profeseze in domeniu. Cursul de masaj este un ghid practic care faciliteaza intelegerea si deprinderea tehnicilor esentiale de masaj datorita explicatiilor detaliate, pe baza imaginilor sugetive. Intregul material de studiu, precum si alte materiale interactive, sunt puse la dipozitie in cadrul unei platforme electronice speciale.

Ce vei cunoaste la finalul acestui curs?

- Principii de baza ale masajului, importanta acestuia in functionarea corecta a organismului;
- Notiuni de anatomie generala, sistemul muscular si functionarea acestuia; articulatiile corpului;
- Notiuni de igiena, indicatii si contraindicatii;
- Principii de baza in alimentatia sanatoasa;
- Stresul si oboseala cronica, afectiuni ale organismului; masarea punctelor de actiune;
- Tipuri si tehnici de masaj, masaj somatic, de profilaxie, intretinere si relaxare, masajul pe regiuni, masajul anticelulitic, medical, reflexoterapie;
- Materiale auxiliare utilizate pentru diferite tipuri de masaj;
- Aromoterapia; tratamente SPA
- Masajul in timpul sarcinii, automasajul;
- Masajul pentru bebelusi si copii;
- Masajul pentru persoanele in varsta;
- Sfaturi practice pentru un stil de viata echilibrat si sanatos.

Pe toata perioada studiului vei beneficia de indrumarea expertilor nostri in domeniu, pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor tale, dar si de suport tehnic, pentru lucrul pe platforma electronica.

Conditii de acces:

Pentru participarea la curs nu este necesara experienta anterioara.
- Pentru inscriere, completeaza formularul de contact, urmand sa primesti prin email confirmarea inscrierii si factura proforma
- Taxa participare: 200 lei. Modalitate de plata – transfer bancar

Ce alte cursuri mai recomandam: Curs Cosmetica, Curs Machiaj - Vezi lista completa de cursuri Academia Beauty .

 

Cod anti-spam