Curs frizer

Intr-un context social in care aspectul exterior al fiecarei persoane influenteaza crearea primelor impresii, indica statutul social, genereaza incredere si respect de sine, barbatii devin si ei tot mai preocupati de acest aspect si tind sa apeleze tot mai des la diferite trucuri de a-si pune in valoare calitatile. Parul ramane in continuare elementul cel mai important in definirea stilului propriu, de aceea, in aceasta industrie va fi nevoie in permanenta de profesionisti in domeniul hairstayling-ului masculin.

Cursul de Frizerie se adreseaza atat celor care doresc sa devina adevarati profesionisti in hairstyling-frizerie, cat si celor preocupati de imagine si definirea stilului personal. Acest curs de va ajuta sa alegi o tunsoare moderna, dar potrivita trasaturilor fiecaruia, sa ingrijesti si sa mentii sanatatea parului.

Ce vei cunoaste la finalul acestui curs?

- Aplicarea si respectarea normelor de igiena, protectia muncii si PSI;
- Tipuri de par in functie de textura, culoare, calitatea firului de par, alegerea frizurii potrivite in functie de tipul de par si forma fetei;
- Instrumentarul necesar realizarii frizurilor si utilizarea corecta a acestuia;
- Clasificarea si alegerea produselor de stilizare si ingrijire ale parului, in functie de tipul de par;
- Pregatirea clientului in functie de operatiunea ce urmeaza sa se efectueze;
- Spalarea parului, efectuarea masajului capilar;
- Executarea demonstrativa a frizurilor;
- Stilizarea si aranjarea parului in functie de tunsoare;
- Executarea barbieritului facial si capilar;
- Tipuri de barbi, executarea si ingrijirea acestora;
- Lucrul cu copiii, executarea tunsorilor pentru copii.

Cursul Frizer se desfasoara online, intregul suport de curs fiind disponibil in cadrul platformei electronice speciale, care ofera avantajul studiului flexibil, la distanta, in functie de ritmul si timpul fiecaruia. Pe toata perioada studiului, vei beneficia de suport si indrumare din partea lectorului de curs, un profesionist cu experienta in domeniu, care iti va raspunde la toate intrebarile si iti va oferi solutii si sfaturi competente.

Conditii de acces:

Pentru participarea la curs nu este necesara experienta anterioara.
- Pentru inscriere, completeaza formularul de contact , urmand sa primesti prin email confirmarea inscrierii si factura proforma
- Taxa participare: 200 lei. Modalitate de plata – transfer bancar

Ce alte cursuri mai recomandam: Curs Coafor, Curs Coafor Stilist - Vezi lista completa de cursuri Academia Beauty .

 

Cod anti-spam