Curs coafor

A avea un par frumos si ingrijit presupune mai mult decat o simpla tunsoare, aleasa la intamplare sau o culoare total nepotrivita. A avea un look in tendinte, dar care sa se si potriveasca cu trasaturile sau stilul tau de viata, pot aduce acea stralucire personala si distinctie care fac inutil orice alt accesoriu. Exigentele in materie de coafuri si tehnici de realizare ale acestora sunt din ce in ce mai variate, in permanenta schimbare, de aceea, formarea continua si de calitate devine esentiala pentru un profesionist complet.

Cursul de Coafor se adreseaza atat celor care doresc sa profeseze in cadrul unui salon de infrumusetare, celor care au nevoie de consiliere pentru deschiderea propriei afaceri, cat si celor care doresc sa-si certifice sau aprofundeze cunostinte deja dobandite practic. Iti punem la dispozitie un curs complet, la finalul caruia vei fi imediat pregatit pentru a profesa.

Ce vei cunoaste la finalul acestui curs?

- Instrumentele necesare si utilizarea corecta acestora;
- Tipuri de par si produsele destinate ingrijirii parului;
- Alegerea si executarea tunsorii potrivite in functie de tipul de par si forma fetei;
- Tipuri de tunsori in functie de lungimea parului
- Tehnici de coafare;
- Vopsirea parului, alegerea culorii potrivite;
- Tehnici de vopsire standard, vopsirea in suvite sau cu mai multe culori;
- Tehnici de decolorare si repigmentare a parului
- Activitatea intr-un salon, organizare si functionare, consilierea clientele.

Cursul de Coafor se desfasoara online, intregul suport de curs fiind disponibil in cadrul platformei electronice speciale, care ofera avantajul studiului flexibil, la distanta, in functie de ritmul si timpul fiecaruia. Pe toata perioada studiului, vei beneficia de suport si indrumare din partea lectorului de curs, un profesionist cu experienta in domeniu, care iti va raspunde la toate intrebarile si iti va oferi solutii si sfaturi competente.

Conditii de acces:

Pentru participarea la curs nu este necesara experienta anterioara.
- Pentru inscriere, completeaza formularul de contact, urmand sa primesti prin email confirmarea inscrierii si factura proforma
- Taxa participare: 200 lei. Modalitate de plata – transfer bancar

Ce alte cursuri mai recomandam: Curs Coafor Stilist, Curs Frizerie - Vezi lista completa de cursuri Academia Beauty .

 

Cod anti-spam